2008-03-07

Intervju

Var förresten på en "anställningsintervju" idag. Inom citationstecken eftersom det egentligen snarare var ett samtal med en rekryteringskonsult. Det gällde en tjänst som jag egentligen inte var intresserad av men eftersom tjejen åkte från växjö för att träffa mig så tyckte jag det var oförskämt att tacka nej. Eller om inte annat så är det i alla fall nyttigt med att gå på lite intervjuer för träningen och inte minst för att något mer intressant kan komma upp. Vilket det gjorde. Efter en stunds samtal nämner hon att de kanske har något som skulle passa mig bättre, Systems Architect på ett stort internationellt möbelföretag från .... ett småländskt samhälle vid namn Älmhult. Knäck den gåtan! :)
Får se vad som händer med det, hon skickar infromation om tjänsten nästa vecka så får jag läsa och begrunda. Hur som helst trivs jag i vilket fall mycket bra med mitt nuvarande jobb.

Inga kommentarer: