2008-10-31

Första snön och frenberg.com

Första snön har fallit i Växjö, det var vitt igår kväll. Hur det ser ut idag vet jag dock inte än. Vad jag däremot vet är att frenberg.com nu "pekar" hit. alltså, kommer du inte ihåg http://frenberg.blogspot.com så kommer du kanske ihåg frenberg.com.

Det danska lågprisflygbolaget sterling gick i veckan i konkurs. I december ska jag och Charlotte till London och jag kan säga att det var nära att vi bokade resan med sterling men som tur var blev det Ryanair till slut.

Veckan efter flyger jag till stockholm och ska gå en kurs på informator. Det ska bli kul, avancerad c++. Jag har fram tills nyligen programmerat i Java, men nu kommer det bli c++ och då var det nödvändigt med en kurs för att fräscha upp kunskaperna lite.

Nu ska jag gå till tåget och åka hem till Växjö, ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: