2009-09-20

På husfronten intet nytt...

Nä, det har inte hänt så fasligt mycket denna veckan. På tomten har det inte hänt något alls. Men vi var på Växjö Färg & Tapet igår lördag och tittade igen. Det är ju inte mitt favoritområde men jag vill i alla fall vara med och tycka. Så bakom teven tycker jag att vi ska ha en mörk, helst svart, medaljongtapet. Det är tydligen på väg ut men det struntar jag i. Jag tycker om mörka medaljongtapeter! Det lutar åt Black and White från Intrade (varning för världens kanske sämsta flash-sida ur ett användbarhetsperspektiv). Annars har vi lagt lite tid på Jotuns hemsida för att hitta någon rolig färg till sovrummet. Lutar åt brunt, kanske Nougat från Lady Jord.
Mer spännande är det att kolla på projektorer, takfästen och dukar (inte sådana dukar man har på bordet).

Inga kommentarer: