2010-02-25

I morgon går flyttlasset!


Här har det varit tyst ett tag, konstigt nog för nu har ju allt gått i rasande fart och huset är fix och färdigt! Anledningen är att vi helt enkelt har haft fullt upp med flyttförberedelser, försäkringar, beslut angående lån med mera. Själv har jag dessutom haft extremt mycket på jobbet den senaste tiden. Och Daniel, ja han skulle väl helst bo på sitt jobb :) I alla fall, hoppas att ni har överseende med detta! Det kommer mycket framöver, det kan jag lova!

I dag var vi på slutbesiktning och fick se huset helt färdigt för första gången. Det var svårt att gå runt och vara kritisk när man var helt rusig av lycka över att huset äntligen är klart och över hur fint allting blev! När man väljer färger, tapeter, kakel osv är det ju lite svårt att tänka sig hur helheten ska bli när allting kommer på plats. Men det första intrycket är i alla fall att det blev väldigt bra!

I morgon får vi nyckeln och direkt efter jobbet går det första flyttlasset. Tänk att vi i morgon kommer att sova den första natten i vårt egna hus!

Pssst... nu har vi snålat och gnetat så länge att jag inte kunde hålla mig längre. Jag tog ett varv på stan efter jobbet och köpte två superfina silverljusstaker till tv-bänken och en vårgrön löpare. Dessutom spanade jag på gardiner. Jag tycker hissgardinen på bilden är väldigt fin, den skulle nog passa bra i matrummet. Eller vad tror ni? Bilden kommer från houseoflinnea.com.

Inga kommentarer: