2013-01-04

Ett barn är fött!

På juldagen kom han till världen, vår fina lille son! Den bästa julklappen vi kunde få! Och vi trodde faktiskt att han bokstavligt talat skulle bli en julklapp, för vattnet gick redan tidigt på julaftons morgon. Men han bestämde sig för att dröja lite till - bra tycker vi! :) Vår lille gosse föddes kl 17:06 och vägde 3 654 gram och var 51 centimeter lång.

Lillen är en nöjd och glad liten krabat, med god aptit - han väger redan 3 900 gram! Nu lever vi i vår bebisbubbla och bara såsar runt här hemma och njuter av att gosa med lillkillen och försöker komma igång med amningen. Daniel är hemma från jobbet och vi har knappt koll på vilken dag det är.

Vi har fått besök av mor- och farföräldrar, morbror, farbror och de flesta av kusinerna, samt vänner och grannar. De har haft med sig fina presenter som blommor, änglatavla, kläder, en bönbok, snuttefiltar, gosedjur med mera. Tack alla!

Tyvärr är många av bilderna inte av bästa kvalitet. Det är ju mörkt större delen av dygnet nu. Men nytt objektiv är beställt så förhoppningsvis kommer bättre bilder snart!

Alldeles nyfödd!
Första amningenFörsta besöket: Morfar, Mormor, Farmor och Farfar

Nybliven pappa


Lillen kommer hem från BB


Inte så förtjust i att bada ännu!

Mätt och belåten
Kram från familjen Frenberg

Inga kommentarer: