2014-04-27

Solig helg

God söndag! Vi njuter av det sista av helgen, om ett par timmar sätter jag mig på tåget för att vara med på tvådagarskonferens i Upplands Väsby.

Mycket trädgårdstid har det blivit i helgen. I går när jag satt och latade mig i solstolen medan Frank sov så fick vi en mycket ovälkommen gäst, en huggorm ringlade genom trädgården. Hu! Det är det absolut värsta jag vet. Jag har sett ytterligare två på bara en vecka på väg hem från jobbet. Och i skogen är det väl en sak, men hemma i trädgården med en nyfiken liten 1-åring - nej tack. Som tur var så ringlade den vidare mot skogen, så jag hoppas att det är där den bor - och inte i vår stenmur.

I dag bjuder vi på lite bilder från gårdagens picknick i Strandbjörket med Franks kompis Ebba. Vi hann med ett 17-årskalas i går också, för Franks äldsta kusin, med prinsesstårta och fika ute i trädgården.

Vilka stora fötter Frank har fått plötsligt, tycker ni inte det? ;)

Små och stora barn roar sig. 

Inga kommentarer: