2014-05-08

My guys

De här två alltså... Den 12 maj firar Daniel och jag tio år tillsammans. Tio år sedan han skjutsade mig till jobbet i Älmhult och vi pratade non-stop hela resan, tio år sedan han byggde en snögubbe utanför mitt studentrumsfönster trots att det inte fanns ett spår av snö på marken, tio år sedan vi förundrades över våra nästan identiska play-lists, tio år sedan min allra bästa vän blev mer än en vän. 

Det är läskigt hur fort tiden går när man tänker på det. Samtidigt som det är svårt att föreställa sig att vi en gång i tiden inte kände varandra... Men vi har varit med om mycket på de här åren. Många roliga resor, ett husbygge, nya bekantskaper, byte av jobb, en del jobbiga saker förstås. Och såklart Frank! Puss på er, mina galna, roliga, underbara killar! Ni gör min dag, varje dag!
Tio år yngre och nyförälskade :)

Inga kommentarer: