2015-02-18

Februarifunderingar

Den här killen är just nu väldigt road av att bygga med lego, samt att få hjälpa till. Att skala lök, dammsuga eller duka fram på bordet ser han som hedersuppdrag. Och att stå på en pall i köket och leka med vatten är väldigt spännande. Att han inte får göra precis allt, som att hålla knivar eller trycka på knapparna på spisen har han lite (läs: ingen som helst) förståelse för.

Han har också återupptäckt sin lejondräkt som han fick i födelsedagspresent. Den leker han mer än gärna i och i morse var det inget snack om att han skulle ha något annat än lejondräkten på sig när han skulle gå till dagis. Han hade bestämt sig helt enkelt.

I dagarna har vi firat morfar, som fyllt 70 år, med fin middag på Villa Gransholm. Och så har vi erfarit varför februari fått smeknamnet vabruari. Inget kul. Den här tiden på året är inte den roligaste jag vet om jag ska vara ärlig. Viktigt att påminna sig om att våren är alldeles runt hörnet. Och så skriver vi långa listor på allt vi vill göra till sommaren och drömmer oss fram till semestern. Nu längtar vi!

Godis får Frank väldigt sällan, men på Alla hjärtans dag fick han en klubba. Lycklig kille!Familjen samlad för 70-årsfirande på Villa Gransholm.

Födelsedagstårtan - cheesecake med havtornsglass.

70-åringen med två av sina presenter, en fotobok och en cd-skiva med favoritlåtar.

Lego är kul, tycker Frank.


Höga torn ska det va!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jösses vad Daniel är lik din pappa som ung, Charlotte!

/Johanna Mysjö