2015-10-17

Hösthälsning

Den underbara, mysiga men också arbetsintensiva hösten är här. Kameran har inte använts mycket de senaste månaderna, men i går när jag fotograferade en höggravid kompis passade jag på att knäppa några bilder även på Frank. Vi höll till vid vackra Teleborgs slott, som gör sig så fint till sprakande höstfärger. Jag berättade för Frank att mamma och pappa hade sin bröllopsfest på slottet. "Jag ska också gifta mig här, mamma", bestämde han då.

1 kommentar:

Lava Showan sa...

Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Stava för att få tillbaka ditt ex
återställa ryggförlust kärleksförhållande
förena bruten
magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
sluta skilsmässa
Älskar stava för att undvika att fuska par
Älskar stava för att stoppa uppdelningen

(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)