2010-03-06

Flitens lampa lyser...


Nu har vi varit flitiga! I går efter jobbet hyrde vi ett släp och körde till Ikea och handlade för ett antal tusenlappar... garderobsinredning till sovrummet, skjutdörrsgarderober till hallen, linneskåp till groventrén, ekhyllor till köket och ett antal praktiska saker... tre fulla kundvagnar blev det! Så mycket har vi nog aldrig handlat förut. Men nu ska det bli ordning minsann! Vi beställde också ett par superfina skjutdörrar till sovrummet från Mirro. En i vitt glas och en med tonad spegel (en sådan där som man ser lite snyggare ut i :))

I dag åkte vi till Bror Pehrssons möbler och köpte en sideboard (se bilden) som ska stå i köket och rymma vår fina servis som vi fått ärva av Daniels farmor och som vi inte haft plats för tidigare. Det kommer bli så bra! Vi ska bara montera ihop allting också, det tar längre tid än man tror!

Under dagen har vi också haft besök av en god vän. Det har varit härligt vårväder så vi tog en liten promenad och hittade en perfekt "efter jobbet-runda" - ner till sjön, genom skogen till golfbanan och så tillbaka genom bostadsområdet. Vi hann också titta in med ett gäng blåbärsmuffins till det sista grannparet som vi inte hälsat på förrän nu - även de mycket trevliga! Nu har vi avnjutit en mumsig middag i goda vänners sällskap och tar en välförtjänt vila.

Inga kommentarer: