2010-03-02

På små moln...
Nu bor vi i huset och det är helt fantastiskt! Man får gå runt och nypa sig i armen för att påminna sig om att det faktiskt är sant. Nu vill vi bara komma i ordning så fort som möjligt så att vi kan bjuda hem alla nära och kära och promenera runt och utforska området.

Vi har i alla fall satt upp lampor och fått ordning i köket - skönt! Postlåda har vi också ordnat, och praktiska saker som sophämtning, internet, tv mm. Tusen saker återstår, men i kväll tar vi det lite lugnt. Vi är verkligen nöjda och alla val vi gjort känns bra. Lite svårt är det att få rum med alla saker - det är mycket ytor men inte så mycket förvaring - men när vi varit en sväng på Ikea och ordnat lite garderober, byråer mm så blir det säkert bra. Och friggeboden förstås. Just nu fungerar gästrummet som förråd, vilket ju inte är så kul. Men det är bara tillfälligt!

I går var jag ledig från jobbet och köpte lite krukor och växter med mera. Ni får hålla till godo med några bilder på mina senaste fynd så länge så får ni se bilder på själva huset sedan när vi kommit i ordning lite mer!

Inga kommentarer: