2010-05-26

Min tur

Chefen tycker att jag är dålig på att uppdatera vår blogg. Det stärker min teori om att jag är i det närmaste perfekt.
Här kommer därför en uppdatering av bloggen från mig, Daniel. Jag har precis kommit in och tagit en snabbdusch efter ett kvällspass i trädgården. Snart klar med jordeländet och redo för att så gräsfrön. Det känns i alla fall ganska bra. Sen att det är hur mycket som helst kvar efter det på den virtuella att-göra-listan i huvudet spelar mindre roll. Nästa sak att ta tag i där blir trädäcket. Det kommer jag säkert skriva något inlägg om. Vill man veta mer om trädäck kan man kolla trädäck.se. Undrar man istället vad Charlotte gör nu så kan man kolla på bilden. Hon har tittat Leila bakar och planterat smultronplantor, men nu planterar hon diverse ätbara växter i odlingskragarna.

Inga kommentarer: