2010-05-17

På spaSpa-anläggningen

Daniel kände inte riktigt för en strandpromenad i det grå vädret...


Den tempererade utepoolen

Den 12 maj var det sex år sedan vi träffades och det firade vi med att åka på spa i helgen, till Tylösands spa.

Tänk vad en enda natt hemifrån kan göra att man känner sig utvilad! Det var riktigt skönt att komma bort från alla jordhögar och måsten i trädgården och bara koppla av. Jag unnade mig en ansiktsbehandling och ryggmassage som fick mig att känna mig som en ny människa :) På spa-avdelningen fanns det bland annat ångbastu, jacuzzi och saltvattenspooler, bland annat en utomhus där vi satt länge, länge och tittade ut över havet.

På kvällen fick vi en trerätters meny i hotellets restaurang, som hade stora fönster som vette mot stranden och havet. Asiatisk lax, terökt ryggbiff och flädercharlotte med rabarber- och jordgubbskompott och friterad limetortilla serverades. Jag tyckte inte att menyn lät sådär väldigt tilltalande, men när maten kom in... oj, vad gott det var! Kvällen fortsatte i pianobaren, där en duktig musiker underhöll med önskelåtar hela kvällen.

En liten romantisk strandpromenad (med en något motvillig Daniel...) hanns också med innan vi återvände till verkligheten. Och det är ju inte så dumt det heller.

Inga kommentarer: