2011-04-29

Pretty in pink

Vårt kök har fått sig en liten mini-makeover. Det har varit lite färglöst under vintern och nu när sommaren står inför dörren och knopparna börjar slå ut så känner jag för lite mer färgklickar här hemma. Denna gång blev det inslag av rosa, vilket jag vanligtvis inte använder i inredning. Men i lagom dos är det fint tycker jag :)

Kakfatet i rosa porslin och de små frukostskålarna hittade jag i en liten mysig butik i Jönköping, när jag var där i jobbet i går. Pelargonen är också ny, i övrigt är det saker som vi redan hade.2 kommentarer:

Tina sa...

Nice och mysigt!

Anonym sa...

Tjena!
Jag tänkte höra om ni var intresserade av att byta länk, alltså att jag länkar till er sida och ni till min. Vad tror ni om detta?

Skicka ett mail om ni är intresserade.

Mvh
Fredrik
fredrik@frecom.se