2011-07-03

Semesterfeeling


I morgon börjar den sista arbetsveckan före semestern, tjoho! Det börjar redan kännas som att vi är lediga, det är lugnt på jobbet och vi har haft en toppenhelg. I går fick vi kärt besök från Göteborg, H & J och deras charmige lille son kom hit och tillsammans med ytterligare ett par kompisar lunchade vi på Pannkakshuset i Tolg. Deras smaskiga pannkakor med jordgubbssylt och glass är helt ljuvliga...

Senare på eftermiddagen var vi ett gäng som grillade hemma hos oss och så svängde jag ihop mammas mumsiga hallon- och marängtårta som blev väldigt god även om den inte blev riktigt som mammas :) Mätta och belåtna tog vi en båttur till Åby, där det var slussfestival. Där dansade vi på bron tills långt fram på småtimmarna och när vi styrde hemåt igen över Helgasjön hade det redan börjat ljusna.

I dag har vi varit på gudstjänst, lunchat med vänner och varit på loppisrunda. En gammal tvättbräda och två dukar blev fynden för dagen. Jag hittade även en gammal skål i pressglas som jag ska vända upp och ned på, borra hål i, skruva fast en porslinsknopp på och använda som kupa över en silverbricka. Jag får lägga upp en bild på resultatet när det är färdigt... Och så har jag äntligen kommit på en idé som ska få vår groventré/tvättstuga att se mindre rörig ut. Fortsättning följer!

Inga kommentarer: