2013-03-06

Hälsning från sjukstugan

Här har vi varit lite sjuka, men Frank är lika glad för det som ni ser!

Det började med en rejäl kräksjuka för min del i söndags kväll, troligtvis matförgiftning. Och nu en släng av nån slags förkylning som gör mig seg men liksom aldrig bryter ut.

Men det värsta av allt är att Lillen varit sjuk. I måndags när jag bytte morgonblöjan fick jag en chock. Blod i blöjan! Det blev ett besök på Barnakuten. Just denna dag, när jag dessutom varit magsjuk på natten, var Daniel i Stockholm hela dagen. Jag var inte särskilt kaxig i väntrummet kan jag säga. Men Frank verkade må bra i övrigt, log och jollrade och åt precis som vanligt. Nu har vi fått provsvaren och allt verkar vara bra. Troligen har han haft en infektion i kroppen. Så skönt att ha fått besked!Inga kommentarer: