2014-01-04

Livstecken

Tänkte titta in och tala om att vi lever, för det var ju ett bra tag sedan det hände någonting här senast. Vi har åkt på några besvärliga baciller som inte vill släppa taget, med halsont, hosta, öroninflammation och ont i kroppen. I dag började det rinna i Franks ena öga också, hoppas inte det blir något mer nu... Våra sista lediga dagar tillsammans har  ju inte blivit så skoj, så nu hoppas vi att det äntligen ska vända!

Frank har i alla fall roat sig på dagarna, så mycket nya leksaker som han fått. Vi packar upp lite i taget, så han inte blir alldeles överväldigad. Legot är helt klart en hit, och bilarna gillar han också. Och så fick han en pekbok med ljud, som han nu lärt sig att bemästra alldeles själv. Stolt kille! Han går allt mer nu också, stappliga små steg runt, runt i huset. Gärna med armarna uppåt, så han ser ut som en liten zombie :)

I dag har jag kört handdukar, lakan och annan tvätt och försökt fräscha upp lite här i sjukstugan. Så fort orken finns så ryker julen! Å, vad jag längtar tills huset är städat och det finns lite fräscha tulpaner som piggar upp.
Lego är kul, tycker Frank!

Inga kommentarer: