2014-02-02

Ett annat liv!

Som ni märker är bloggen lite lätt negligerad. Jag har nämligen börjat jobba igen. När jag var föräldraledig satte jag mig gärna en stund med bloggen på kvällen när Daniel kommit hem, men nu när jag kommer hem från jobbet vill jag ju såklart vara med Frank. Så ni får stå ut med att det blir lite glesare bland inläggen här.

Hej! Nu har jag blivit så här stor och har fått hela sex tänder!
Det är i alla fall roligt att jobba! Delvis nya och spännande arbetsuppgifter, luncher med vänner och kollegor och inte minst att få anledning att snygga till sig lite. Som föräldraledig kan man ju hasa runt hemma i sina mjukisbyxor utan att någon bry sig - och det är helt underbart! - men det kändes faktiskt väldigt skönt att få en anledning till att klä sig lite finare och fixa hår och make up på morgonen. Sedan blir det ju alldeles för lite vardagstid med Frank, så är det tyvärr. Det är svårt att gå på morgonen när han vinkar och sätter sin lilla hand mot glasrutan i vår dörr, och när jag kommer hem är det läggdags på tok för tidigt... Vi har nu bestämt att Daniel ska vara hemma ända till augusti, så det blir heltidsarbete fram tills dess för min del. Det känns tufft, men skönt för Frank att få vara hemma så pass länge och att Frank och Daniel får den tiden tillsammans.

Här hoppar han ner kvickt som en liten vessla
vid i stort sett varje blöjbyte. 

Hoppas att ni har haft en fin helg! Vi har varit bortbjudna till en familj i vårt område, åkt på två loppisrundor med klent resultat, bjudit mina föräldrar på pulled pork, satt upp tavellister bakom soffan och bakat grova kringlor. En skön helg!


Vita ranunkler kostade jag på mig i lördags,
de piggar upp i det grå tråkvädret.


Daniel och Frank gör sin variant på "Adams skapelse"...
I kväll skruvade Daniel upp två vita tavellister bakom soffan, som jag
piffade med fotografier, planscher och ljuslyktor. Fint, tycker vi!


Inga kommentarer: