2014-10-19

Utklädnad och julklappsfunderingar

Att klä ut sig trodde jag var lite tidigt för Franks del, men de har en del maskeradkläder på förskolan och där går han tydligen ofta runt i en cape och tycker det är jättekul. Så lite utklädnadsprylar får det nog bli i julklapp till lilleman. Den här är en favorit, till exempel. I dag tog vi fram en åsne-mössa som han fått av Mormor och morfar, och klädde honom i helgrått och han sprang runt här hemma och var helnöjd med att få vara åsna. "Pip pip" sa han dock, hmmm.

På tal om julklappar så har vi börjat spana lite och hjälp, så mycket roligt det finns nu när Frank börjar bli lite större och visar lite mer intresse för saker och ting. Som Pippi Långstrump till exempel, som han snöat in på. Han älskar att titta på Pippi-filmer, även om han tycker det är lite läskigt ibland. Och som godnattsaga väljer han Pippis sångbok nio gånger av tio. Det finns ju både Pippi-dockor, pussel och böcker och allt möjligt. Det blir ett sant nöje att köpa julklappar i år!

Lika roligt som det är att köpa julklappar till Frank, lika svårt är det dock att hitta något till herrn i huset. Tips mottages tacksamt! ;)Inga kommentarer: