2014-11-23

Julmarknad på Lönngården

Mina föräldrars årliga julmarknad på Lönngården i Älmhult är en riktigt mysig utflykt, och markerar starten för julförberedelserna för mig. Frank och jag spenderade hela lördagen där. Frank provade på ponnyridning (läs: han satt på ponnyn i ungefär en sekund och sedan var det inte roligt längre), bakade pepparkakor och fick paket av gårdstomten. Han var hög på uppmärksamhet och pepparkakor hela dagen och sprang runt, runt och hade hur kul som helst. Jag träffade familj, släkt och vänner och åt årets första lussekatt. 

Sötaste lilla julponnyn.

Pappa sålde hembakat julbröd, som gräddats i vedeldad stenugn.

Årets första pepparkaksbak för Frank!

Granen undersöks.

Mina föräldrar, som ordnat julmarknaden i sisådär 25 år.Frank med min goa kompis Hanna.

Min fostersyster Kim hjälpte till med försäljningen. 
Hannas man Fredrik försöker övertala Frank att testa ponnyridning.

Men nej, det var inget för Frank.

Inga kommentarer: