2014-11-30

Vår advent

Med första adventshelgen kom den där vintriga, härliga kylan som jag längtat så mycket efter. Klara, kalla och härliga dagar har vi haft och en underbart skön helg.

I torsdags kom ängeln Eva hem till oss, hon ska städa vårt hus varannan vecka. Det här var första städningen och det var ren och skär lycka att komma hem i fredags efter jobbet till ett nystädat hus! Frank och jag åkte ner på stan, köpte hans tvåårspresent och fikade på tumis på Askelyckan. Och så köpte vi lite fina papper och kritor till Frank och pysslade ihop änglar och pappstjärnor. Mys och pyssel hela eftermiddagen utan något endaste dåligt samvete för ett ostädat hus! :)

I helgen har vi hängt stjärnor i fönstren och börjat göra huset julfint. Bakat ungefär världens godaste lussebullar har vi också gjort. I dag har vi grillat korv i trädgården, gått på julskyltningen, köpt hyacinter och varit på adventsfika hos vänner med en jämnårig dotter till Frank. Någon adventsgudstjänst kom vi aldrig i väg på, men vi tittade på tv-gudstjänsten, som var jättefin. Vi låg i sängen allihop och tittade, och lyssnade på den vackra musiken, och Frank kröp ihop mellan oss och somnade en stund.


Frank provsmakar lussebullarna. "Meja bujje, mamma" blev omdömet.

Första ljuset tänt! Frank övar på att blåsa ut ljuset.


Inga kommentarer: