2014-12-25

Franks 2-årsdag


Frank vaknar som vanligt först, pigg och glad! Sång och paket på sängen gör födelsedagsbarnet på extra gott humör.


I år tyckte Frank det var betydligt roligare att få paket än förra året. Helst vill han "öppla" alla förpackningar med en gång och leka med sina nya saker på stört.


Blåbärspannkakor till frukost var mums!


...och glass(!) Jo, det tjatade han sig till minsann. Han kände nog på sig att vi inte kunde säga nej på hans födelsedag. 


Efter en cykeltur till lekplatsen och lunch bestående av Happy meal sov Frank gott en god stund. Vi passade på att blåsa upp ballonger, pynta och fixa med tårtan.


Dags för födelsedagskalas! Kalasfin kille tillsammans med morfar.

Varmrökt lax med potatis, citronsås och romsås serverades.





Prinstårta, hallongrottor och marshmallows-klubbor doppade i vit choklad och strössel 
blev det efter Ja mån han leva och ett fyrfaldigt hurra.




Paketöppning! Frank tar lite hjälp av mormor.



En plastpizza blev en stor favorit. En av Franks favorit-lekar är "köpa pizza" och han lekte med sin pizza långt efter läggdags och tog med sig en bit i sängen när han till slut somnade, efter att ha legat en lång stund och pratat om alla gäster på kalaset.


Lek med alla födelsedagspresenter i nya lejondräkten. Lite långt ner till tramporna ännu, men det gick fint att springa runt med trehjulingen.


Frank får lite hjälp med sparkcykeln av ett proffs, kusin Ella - som obehindrat tog sig fram på sparcykel redan som 1,5-åring.


Världens lyckligaste lilla 2-åring. Tack alla ni som var med och gjorde Franks födelsedag så fin!

1 kommentar:

tavariuspacocha sa...

Borgata Hotel Casino & Spa - JetBlue Vacation Deals
Get the lowest rates on Flight + Lodging, 보령 출장샵 Hotel and Transfers in Atlantic City & Save 경산 출장안마 BIG on Your Next Stay! Compare Reviews, Photos, & Availability w/ Travelocity. Rating: 4.4 · 안양 출장안마 ‎1,182 reviews · ‎Price range: Advance rates are 경산 출장샵 from $35 서울특별 출장마사지 per night