2007-10-03

Det var sannerligen på tiden!

Inte skriver jag för skrivandets skull inte. Men för tillfället är det lite mindre att göra på jobbet och då tar jag en paus från javastudierna för att plita ner några rader här. På agendan just nu ligger förberedelser inför resan till Barcelona. Fyra dagar, 20e till 23e oktober, ska jag och Lotta fly vardagen för att förströ några lata dagar. I prylväg har förberedelserna kommit till att inföskaffa en Canon DC21, alltså en filmkamera som lagrar filmen direkt på en DVD-skiva.

Lite strul hör till vardagen och därför gick inte heller detta smärtfritt. Jag passade naturligtvis på att beställa en extra DVD+RW skiva när jag beställde kameran. Dels för att det är en nödvändig förbrukningsvara och dels för att tbh.se rekommenderade den specifika produkten till min kamera. Fungerade +R/+RW med kameran? Nej, som du kanske vid det här laget mycket riktigt anat så hanterar kameran enbart -R/-RW. Bara att skicka tillbaka alltså. Ja skivan då alltså, inte kameran.

Inga kommentarer: