2007-10-04

Mänskligt


Att göra fel är mänskligt. Och det är till de tillfällena vi har ord som "idiot". Nu är jag lite arg. Så här var det: Till den nya videokameran använder man dvd-skivor att spela in på. För att kunna spela över något man spelat in krävs det skivor med betäkningen RW. Som jag nog skrev tidigare så rekommenderade tbh.se mig +RW vilket visade sig vara fel. I förrgår beställde jag två 5-pack med -RW-skivor från radars.se (Siba?). Det paketet kom idag. Glad i hågen öppnade jag kartongen och till min stora förvåning finns där två.... skivor, inte 5-pack! Visst, det är mänskligt att göra fel. Kollar man bara antal längst till höger står där 2st och då tar man kanske två skivor i stället för två kartonger. Men till saken hör att det dessutom inte ens är rätt skivor. De jag beställde var 60-minuters och de jag fick var 30-minuters. Pust! ... Idioter. (Notera dessutom att på bilden på sidan (samma som ovan) står det 30-minuters -R.)

Inga kommentarer: