2010-08-12

Pippitröja och roligheterBild: www.knittingroom.se

Här har det hunnits med mycket roligt sedan sist! Vi har varit på bröllop i Torekov t ex, festen hölls på Hovs hallar som var väldigt fint, vid middagen hade vi utsikt över solnedgången i havet.

I måndags tog vi bilen till Helsingör och Köpenhamn, där vi strosade omkring och tittade lite på rean. Kvällen tillbringades på Bakken och sedan körde vi nercabbat på Strandvejen tillbaka till färjan och njöt av havsutsikten och alla fina hus.

Vi var en sväng hos svärföräldrarna med, där vi fick ihop närmare 15 liter blåbär, 30 liter om man räknar det svärföräldrarna plockade =) Det fanns inte gott om det, men vi hittade faktiskt några kantareller också som vi åt på smörgås i dag, mums!

I går åkte vi till Ullared och Gekås. Vi trodde att det skulle vara en bra dag att åka dit och att de flesta hade börjat jobba, men ack så fel vi hade... men det hör väl till att man ska trängas lite antar jag =) Jag lyckades i alla fall nappa åt mig en pilatesboll, en yogamatta och två träningsvideor - mycket smidigare och billigare än att hålla på att boka tider på något gym. Nu är jag laddad - semesterkilona ska bort!

Sedan hittade jag äntligen - efter idogt letande - ett mönster till en "Pippi-tröja" som jag velat ha hur länge som helst. Jag köpte både mönstret, stickorna och garnerna här, och det var faktiskt inte så dyrt som jag trodde =). Det får blir höstens projekt. Det är alltid lite bitterljuvt när sommaren går mot sitt slut, kvällarna blir mörkare och snart är det slut på ledigheten. Men hösten är också fin, med alla härliga färger, långa promenader i den friska och höga luften, stickade koftor, te och kvällsmys.

2 kommentarer:

Tina sa...

Vad härligt ni har haft det :)
Hovs hallar är ett av våra favvo ställen, har inte varit på restautangen men på klipporna och käkat pizza......och en fin solnedgång :)

Tina sa...

...RESTAURANGEN SKULLE DET VARA...