2010-08-03

Sneak-peak på gästrummet


Nu har det varit dåligt med inlägg här på ett tag, vilket beror på att vi har varit bortresta och upptagna med annat. Vi har bland annat haft besök av Daniels bror med familj från Oslo, hälsat på svärföräldrarna, varit på Daniels kusins bröllop och firat min mammas födelsedag.

I dag fick vi besök av en kompis till Daniel, som ska vara här några dagar. Därför fick vi ju en alldeles ypperlig anledning att sätta fart med att flytta ut alla saker från vårt tredje sovrum till friggeboden och äntligen inreda vårt gästrum! Det höll vi på med hela dagen i går och vi hann i alla fall få det beboeligt. Jag visar några bilder även om det inte är helt färdigt. Vi ska måla skrivbordet vitt, sätta upp en hylla, och lite tavlor mm.

Tanken är att det ska vara marin känsla i rummet. Vi hade redan alla möbler utom sängen, som vi köpte på Ikea (det är både soffa, enkelsäng och dubbelsäng samt förvaring). Sekretären och skrivbordet har jag haft ända sedan innan jag flyttade hemifrån. Kuddarna och lapptäcket har jag sytt själv. Som ni ser så har rummet även en syhörna/pysselhörna som jag planerar att använda flitigt :)

1 kommentar:

Tina sa...

Vilket fint rum det blev...HÄRLIGT!!! Gillar sängen!Och det fina pysselbordet <3