2013-04-08

Delmål vigselring: check!

Nöjd kille.

Äntligen! Efter tre och en halv månad kan jag äntligen kränga på BÅDA ringarna på mina prinskorvs-fingrar! Tjoho! Mammakilona sitter annars som berg, tyvärr. Viktnedgången går långsamt, långsamt men det går åt rätt håll i alla fall. Bara att kämpa på med de dagliga promenaderna och hålla fingrarna borta från godis-lådan... Kanske borde jag komma igång med någon träning också, men för tillfället nöjer jag mig med att gå rejäla promenader. Hellre lite motion varje dag än att svettas på något gym en gång i veckan, tänker jag.

Frank och jag har haft en lugn och skön dag här hemma. Han har varit nöjd och belåten och fått mycket frisk luft, nästan lite sommar-vibbar i dag! Han har ägnat en god stund av dagen åt sin nya favoritsysselsättning, att låta sig dras från liggande, till sittande, till stående. Nu står han stadigt om man bara håller honom i händerna, och ser mäkta stolt ut! Vår store lille plutt!

Inga kommentarer: