2013-04-26

Mini-semester!

Nu har vi varit slarviga här igen! Skärpning på det kan man ju tycka.

Vi har iallafall haft jättemysiga dagar! I onsdags hade vi föräldragruppen på besök. Sju(!) bebisar och två tre-åringar och åtta mammor. Och då saknades ändå två små godingar. Supertrevligt! Och förvånansvärt lugnt med tanke på hur många barn det var i huset. Vi tog en bild på dem alla när de låg huller om buller på en stor filt :)

Nu har vi varit i Älmhult ett par dagar och myst med mormor och morfar. Lekt och busat, hälsat på på mitt gamla jobb, fikat på café och gått i butiker. Skulle äntligen köpa några plagg till mig själv tänkte jag, men det slutade som vanligt med att jag hittade massor till Frank men inget till mig själv :) Det ekar tomt i min garderob nu kan jag säga... Men å så söta små skjortor, sjömansdräkter osv jag hittade till Lilleman!

Och så fjäskade vi lite för pappa som varit ensam hemma och köpte strumpor som det står "I love Dad" på :) Ursöta!

Sedan har Frank gått och blivit hela FYRA månader, hur nu det gått till... Dagen till ära fick han för första gången smaka på något annat än mjölk. Melon var mums, tyckte han!

Inga kommentarer: