2013-04-17

Inspirerad!
I dag har vi varit hos en av mammorna i föräldragruppen och pratat och fikat och pratat lite till. Mysigt!

Det visade sig att de andra mammorna hittat på en massa kul. Varit iväg på egen hand på restaurang, tränat, unnat sig något glas vin och till och med lämnat bort bebisen över natten!

Så nu är jag lite inspirerad, efter att ha suttit mer eller mindre fastkedjad i soffan i snart fyra månader. Jag har ju inte ens varit och handlat själv, frånsett korta ärenden jag gjort medan Daniel suttit med Frank i bilen.

Lämna över natten blir det såklart inte tal om så länge jag ammar, men kanske gå ut med tjejkompisarna och äta nån kväll eller så. Det vore helt underbart! Och säkert bra för Frank att få vänja sig vid att vara hos andra. Fast jag skulle säkert sakna ihjäl mig efter fem minuter...

Inga kommentarer: