2013-11-27

Stålis

I dag fick Frank inviga sin nya Stålmannen-pyjamas. Den såg så enormt stor ut i butiken, men när den kom på var den precis lagom och inte särskilt mycket att växa i. Jag kan inte riktigt vänja mig vid vilken takt han växer i!

Särskilt tuff vet jag inte om han blev i sin Stålis-utstyrsel dock. Jag tog med honom och handlade i kväll. När jag lastat upp ungefär hälften av alla blöjor, barnmatsburkar, mjölkpaket och alla andra tusen grejer vi skulle ha på bandet, så får Frank syn på en liten flicka, kanske två år gammal, i kön. Och blir vettskrämd. Alltså totalt panik-hysteriskt-hyperventilerande livrädd. Och börjar illskrika. Inte precis en situation man önskar sig! Det var bara att le lite urskuldande mot familjen bakom i kön och helt sonika vända på kundvagnen så att den stackars lilla flickan försvann ur Franks synfält. Problem solved! :)

Inga kommentarer: