2007-05-17

Dra en wals om gräsfrön...

Så var det ett år sedan jag friade i central park, inte klokt vad fort tiden går! Bröllopsplaneringen går för full fart, många samtal har ringts om diverse saker under gårdagen och idag. Bordsplacering är ett huvudbry ska ni veta, 70 personer ska placeras bredvid de personer de kan tänkas trivas bäst med under kvällen. Inte det allra lättaste när det är en ganska brokig skara. Men what the heck!

Idag har vi övat på walsen. Finns det någon bättre instruktör än Youtube?! :) Känns som vi fick mycket bättre kläm på det efter bara några minuter, men det krävs fortfarande en hel del träning.Och på tal om träning så blev det ingen promenad runt sjön idag. Det regnar! Däremot blev det en ganska rejäl cyckeltur bland annat runt sjön och sen vidare på stan. Vi gjorde ett stop på Plantagen och köpte gräsfrö. Jag har idag, för första gången i mitt liv, sått gräs. En kanske inte alltför viktig milstolpe, men ändå.


Eftersom det är vår årsdag av förlovningen så hade det idag passat utomordentligt med en måltid på restaurang. Så blir det inte på grund av dieten. Däremot blir det en sväng in till stan för att hyra en film så snart vi städat klart.


Och så har jag läst på förpackningen hur man skulle gjort när man sådde gräset så jag ska ut och fixa lite. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Myskväll med film och soppa! Mmmm ;)

razmus