2007-05-10

"Komma i form"

För att gå ner i vikt och på så sätt bli "snygg", har jag idag inlett Cambridgekuren. Jag "äter" alltså soppa/proteindryck 3 gånger om dagen och dricker minst 3 liter vatten. Detta ska pågå i, ja just det, 3 veckor! Vad ännu värre är har jag bara, just det, 3 smaker att välja mellan. Till frukost har jag choklad, vanilj och jordgubbschake. Har bara smakat jordgubbschaken ännu och blev inte alls missnöjd. Till övriga rätter har jag svamp, kyckling och grönsakssoppa att välja mellan. Till lunch idag blev det en svampsoppa, inte alls illa faktiskt. Smakade som Championsoppa från Knorr.

Mitt stora orosmoment är just nu till vilken grad jag kommer ha tröttnat på svamp-, kyckling- och grönsakssoppa efter tre veckor. Förhoppningsvis inte alltför illa, jag tycker faktiskt att soppan ovan tillsammans med en varm macka från ungen är riktigt gott.

Men är det något jag inte borde tänka på nu är det mat! :)

Inga kommentarer: