2009-10-07

Färger?!?

Otåligheten börjar krypa i kroppen nu... jag vill ju flytta in!! NU! Och inreda varenda liten vrå, med obegränsat med tid och resurser. Och med en man som håller med om allt =) Min stora fråga just nu är vad vi ska ha för färgsättning i vardagsrummet/matrummet/köket - det är ju ett enda stort rum. Vi har en fondvägg i mörkgrått i tv-hörnan och en fondvägg intill köket som är vit med grå blommor på. Men att ha grått som accentfärg kanske blir lite trist? Samtidigt tröttnar jag så snabbt på färger, jag vill ha någonting som jag står ut med länge. Tips, någon?? Och vad ska man ha för typ av gardiner? Hissgardiner? Paneler? Skira med mycket ljusinsläpp? Eller kanske inga alls? Mycket att fundera på... men det är ju rena lyxproblemet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fin blogg ni har! Daniel uppdaterar oss på tåget om framstegen, nästan varje dag, jättespännande!
Grått är en perfekt basfärg tycker jag, använd lime, rött och lila som accentfärg. Eller kanske riktigt starkt rosa!! Tänk bara på att inte ta en för gul grå färg.

Johanna