2009-10-12

Planlösningen

Jag insåg att vi missat att lägga ut en bild på den slutgiltiga planlösningen. Så här kommer den. Klicka på den för att se en större version.

(c) GBJ Bygg AB, Växjö

5 kommentarer:

Daniel sa...

Hmm, där har du en bra poäng. Jag har faktiskt inte tänkt på det, man utgår ju från att det är tillräckligt stort för att kunna öppna dörrarna! Dom minsta jag har hittat nu efter lite snabbt googlande är 3,8x6,0m. Ska absolut se om det finns någon möjlighet att justera carporten!

Tack!

Joakim sa...

Förarens sida hamnar på vänstra sidan när man parkerar i carporten, då blir det omöjligt att parkera normalt och kunna öppna tvättdörren. Man blir tvungen att parkera nära tvättdörren för att kunna kliva ur bilen på vänstra sidan. Vad är det för idioter som jobbar på GBJ Bygg? Hur tänker man egentligen när man planerar och ritar en villa? Jag hoppas att de kan lösa problemet men detta verkar konstigt. Lycka till

Joakim sa...

Hej Daniel,
Gick det bra carporten?
Finns någon möjlighet att justera den? Jag såg din sista bild på huset... Vackert hus! Lycka till!

Daniel sa...

Tyvärr var det för sent påkommet för att göra någon riktigt bra lösning. Bilen vi har nu är dock ganska liten så på bredden kommer det fungera, om än med ett krav på försiktighet när man öppnar dörrarna. Det är längden som är det största bekymret. Av 5 meter försvinner nästan 1,5 meter av djupet på grund av dörren till groventré/klädvård. Alltså återstår 3,5 meter och det räcker knappt till en Smart :/ Vi får helt enkelt leva med att baken på bilen får stå utan tak. Men det förvuxna entrétaket eller "carporten" kostade _bara_ 30 tusen. *ironisk*

Joakim sa...

Gbj måste kompensera er för detta tycker jag. Ett nytt hus ska inte ha sådana idiotiska lösningar! Jag jobbar på Hjältevadshus och rekommenderar att prata med arkitekten som har ritat ditt hus. Hur vågar man göra så? Är hon/han dum i huvudet att kunna göra så? Om de inte ändrar detta kan du anmäla dessa inkompetenta idioter till ARN och anlita en jurist som har byggkunskaper och liknande erfarenheter. Om det inte går att parkera hela bilen är det meningslöst att ha en carport och betala extra pengar. På vinter när det blåser och regnar kommer du att få problem om du fortfarande har den lila bilen som finns på dina bilder. Klaga!!!