2010-01-16

Badrummet Kaklat

Trevlig helg på dig kära läsare! Idag har vi varit Älmhult och ätit väldigt goda hembakade semlor hos svärförädrarna. Men innan vi åkte dit han vi med en sväng ut till huset. Vi upptäckte att badrummet nu var kaklat, såg mycket snyggt ut! När vi gått varvet runt huset och tittade in en sista gång fick vi se att flitens lampa tänts och ett par golvläggare anlänt för att börja lägga golvet. Trevligt! Får bli en tur ut även i morgon för att se hur det gått för dom.

Nu blir det snart film och smördegs-snacks.


Charlotte har precis upptäckt hur fint badrummet blir.


Duschhörnan.


Så här rädd blev Charlotte när hon tittade in genom sidofönstret in till hallen, och hennes blick möttes av två golvläggares lika skrämda uppsyn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Värsta planerna på gång. Låter som ni har kul med husdrömsförverkligandet.
/KArin Frändberg

Anonym sa...

Hej, spännande att finna en blogg om skidsvängen. Ser att vi kommer bli grannar. Vi har en lite längre bit kvar än er då dom ännu inte gjutit grunden. Men när det är klart så kommer vi flytta in på nr.96 alltså också via gbj bygg. Lycka till så ses vi till sommaren.
/Martin Backman

Daniel sa...

Karin: Vi har jätteroligt, men lite skrämmande är det ju samtidigt. Vi har ju inte varit husägare tidigare och nu får man nog inse att man blivit ännu lite mer vuxen. :)

Martin: Jätteroligt att du lämnar en kommentar! Vi kommer bo på 92:an, vi träffade de som flyttar in på 94:an i lördags och de verkar också väldigt trevliga. Jag tror att det kommer bli ett fantastiskt trevligt område att bo på. Om ni har några frågor runt GBJ eller huset så är det bara att höra av sig till frenberg@gmail.com