2010-07-07

Daniel - snickaren.

Jag har insett mina begränsningar som snickare. Konstigt att jag inte gjort det tidigare egentligen. Men det är ju lite så med livet om man är så där barnsligt naiv. Man kan vara bäst i världen på något tills motsatsen bevisats. Jag trodde länge, in i det sista faktiskt, att jag kunde bygga en uteplats. Men nu har motsatsen bevisats. Jag kan inte snickra. Visst kan jag bygga en Billy med hjälp från instruktionerna, men det är inte riktigt samma sak.
Jag är nu en helt ny människa. Jag känner mig inte alls dålig på någotvis. Det tog kanske 3 nano-sekunder innan jag förlikat mig med att vara en kass snickare. Jag är lite bättre på det där med data. Det är mer min grej. Nä så nu har jag skaffat George. Han är min snickare. Han har samma höga krav på resultatet som jag har själv, men han kan leva upp till dem. Det är bra. Det är nice.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha Daniel, ja det är bättre du håller på med data istället, så ni får en uteplats detta året :-)
Riktigt fint har ni fått det i vilket fall!

Johanna Hörlin

Daniel sa...

Haha, tack johanna! Jo, jag sitter med laptopen i knäet och frukostinviger trädäcket nu. Det är så skönt att det är klart!!