2010-07-17

Semester!!


I går jobbade jag sista dagen, nu väntar nästan fem veckors härlig semester! Som ni ser har jag laddat upp med pocketböcker som jag ska sluka nu när tiden finns. Nu ska det bli många grillkvällar och båtturer, spontanutflykter, småresor, loppisbesök mm. Det ska syltas och saftas, bakas bröd, påtas i trädgården och jag ska börja sy igen!

Vi firade min semester (Daniel har en vecka kvar) med en härlig grillkväll på uteplatsen med goda vänner i går. Grillspett och ugnsbakad färskpotatis med persikosås, roséchampagne och key lime pie smakade fint. Det var en ljum kväll och natt, så vi satt ute och pratade och lyssnade på musik hela kvällen, tills vi fick för oss att bada bastu och ta ett midnattsdopp. En härlig inledning på semestern!

Efter en sen frukost med grahams- och kardemummascones har jag nu satt igång med storstädning och tvättar allt som kommer i min väg. Daniel har gett sig iväg för att handla det sista till friggeboden, som vi ska sätta igång med nu. Härligt! Då kan vi snart ställa i ordning gästrummet (som just nu används som förråd). Det ska inredas i marin stil och det mesta är redan förberett. Vi ska köpa en gästsäng och måla mitt gamla skrivbord vitt (det ska bli sy-bord), sedan är det klart.

Inga kommentarer: