2013-09-08

Franks eget körsbärsträd

Frank inspekterar när pappa planterar hans alldeles egna körsbärsträd.
Det går verkligen inte att klaga på den här sommaren och tidiga hösten, vilka ljuvliga dagar och kvällar det är fortfarande! Hoppas att ni haft en lika skön dag som vi. Vi vaknade utvilade hela familjen vid tjugo över sju, det var länge sedan vi fick en sådan sovmorgon! Härligt! 

I dag har vi hunnit med all städning, rensat rabatten, planterat höstblommor i krukorna och satt lökar lite varstans i trädgården. Så i vår tittar det förmodligen upp härliga tulpaner, krokusar och snödroppar här och där. Vi har även kompletterat trädgården med ett körsbärsträd och ett plommonträd. Vi satte ett plommonträd då vi firade frukt- och blomsterbröllop för ett par år sedan, men det klarade sig tyvärr inte. Så nu gör vi ett nytt försök! Och körsbärsträdet, det är till Frank. Planterat hans allra första sommar/höst. Förhoppningsvis kommer det bära rikligt med frukt, som hans små fingrar kan få plocka kommande somrar. Och blomma sådär härligt på våren. Vi satte det på framsidan, så att det är det första vi ska se när vi kommer hem.

Nu är vi nyss hemkomna från Svenska tantens trädgårdscafé, där vi fikade med goda vänner. Ett mycket trevligt utflyktsmål! Tanken var också att Frank skulle få titta när pappa flög med sitt modellplan (eller vad det heter, jag kan inte sånt), men det gick tyvärr sönder så det får bli en annan gång. Nu blir det en lugn kväll hemma för att ladda upp inför den nya veckan. Ha en skön kväll!

Inga kommentarer: