2013-09-06

I ❤ september


Nog för att sommaren är härlig, men jag tycker att september är snäppet bättre. Sommarkänslan hänger kvar, men lite mer lågmält, naturen ser lite härligt tillrufsad ut och luften blir frisk och skön. Jag förknippar den här tiden med skolstart och nystart och fylls alltid med ny energi den här tiden på året.

Fast jag kunde behöva lite mer av den varan just nu. Alltför många korta nätter sätter sina spår, och matkrånglet och Daniels övertidsarbete tar på krafterna. September är också min födelsemånad och om ett par veckor fyller jag hela 30 år (HUR är det möjligt!) och ska ställa till med stort kalas. Jag har nästan känt det som något jobbigt måste, men egentligen är det ju jätteroligt. De senaste nätterna har varit lite bättre - hoppas hoppas att det har vänt nu - och nu börjar jag se fram emot det istället. Energin börjar fyllas på. Det får bli lite enklare än jag kanske hade velat, men det viktigaste är ju att få träffa alla.

Inga kommentarer: