2013-09-26

Lönngården

Det är så vackert på Lönngården, mitt föräldrahem, vid den här tiden när löven börjar skifta. Jag försöker att alltid ta en tur dit så här på hösten. Det lär vara ännu vackrare om någon vecka eller så, när det blir mer färg på löven men det var inte så tokigt i dag heller. Frank och jag har tillbringat dagen där, med hans mormor och morfar. Stackarn har åkt på sin första riktiga förkylning och har varit snorig och ynklig. De där höstförkylningarna alltså... I morgon skulle vi egentligen ha blivit bortbjudna, men de blev sjuka. Då tänkte vi åka till Skördefesten på Öland istället och så blir Frank sjuk. Typiskt! Det får bli mys hemma istället och pyssla om min lille sjukling!


Min mammas butik.

Inte varje dag Frank äter med så god aptit -
men så var det ju glass också. Är man förkyld så är man!


Inga kommentarer: