2013-10-19

Ha en skön helg!

Hoppas ni får en härlig helg! Vi ska fixa lite hemma, bjuda på middag och göra någon god efterrätt.

Här har stora barnsäkringen påbörjats. Vi spärrar lådor och skåp, stoppar in pluggar i elkontakterna (ja, det var i och för sig längesen nu) och flyttar runt på tunga föremål som Frank skulle kunna få över sig. Jag försöker att ändå ha lite fina saker framme, det blir så tråkigt annars. Men jag misstänker att det blir svårare framöver... Krukorna till exempel i fönstren, de når han ju när som helst. Jag funderar på att snickra till någon slags (snygg) list att sätta för fönstren, så att krukorna inte kan fara ner. Vi kan ju inte vara de första som funderar på det här, någon som har något bra tips??

På soffbordet till exempel fick vi plocka bort en stor, fin lykta med glaspartier. Istället satte jag fram lite fina saker som jag hittade i skåpen, ett par ljusstakar som jag köpt för ett presentkort och en fin bricka som jag fyndade på Ikea för 99 kronor. Billigt och bra! Och ganska snyggt, tycker jag.Inga kommentarer: