2013-10-30

Halloween-tider

Firar ni Halloween? Vi har inte direkt någon sådan tradition, men det kanske blir mer när Frank blir lite större. Jag kan tänka mig att han kommer tycka det är roligt att klä ut sig om ett par år. Sedan tar jag gärna varje tillfälle att lysa upp vardagen lite! Speciellt i dessa mörka tider. Jag tycker det är så fint med alla karvade pumpor som lyser upp framför ytterdörrarna. Och så är jag en riktig sucker för läskiga filmer :)

Det är alltid ett gäng barn här i området som klär ut sig och går runt och plingar på dörrarna och säger "Bus eller godis!". De är artiga nog att tala om det i förväg, så nu har vi laddat upp med halloween-godis så att vi är beredda när de kommer!

Skönt att stormen blåst över förresten, även om jag tyckte det var lite mysigt att sitta framför brasan och lyssna på de vinande vindarna. Frank däremot, blev jätterädd varenda gång vinden tog i och ylade i skorstenen. Här på gatan syntes ingenting alls dagen efter stormen, men en liten bit bort såg vi ett nedfallet träd, ett trasigt staket, en hammock som blåst iväg och massor med nedblåsta grenar.

Halloween-godiset står redo tills vi får läskigt besök :)

Grannbarnen är snälla och informerar i förväg om att de tänker skrämmas! 

Pumpor är så fina som dekoration. Och goda!
Pumpasoppa är en favorit.

Inga kommentarer: