2013-10-01

Hej oktober!Nu åker halsduken och vantarna fram, mys!

Välkommen vackra oktober! Jag blir helt tokglad av alla vackra färger i naturen just nu, vilken förmån det är att ha möjlighet att ta skogspromenader på dagtid varje dag!

I dag har vi varit på sångstund, pratat relationer på föräldragruppen på BVC, tagit en runda på stan och fikat med en av mammorna i föräldragruppen. Så nu är vi helt slut! Frank sussar sött och jag ska snart bänka mig framför ett avsnitt av Downton Abbey med några goda ostar.

Förresten, när vi var på stan såg jag att någon butik redan hade börjat skylta med julsaker. Stopp! Nu fick jag lite panik. För när det blir jul betyder det ju att jag ska börja jobba, ja först efter årsskiftet men i alla fall. Jag är INTE där i tanken ännu! Ska jag vara ifrån min lille plutt åtta timmar om dagen?! Klart jag vill börja jobba igen, men just nu är jag så glad och nöjd med att få rå om Frank hela dagarna. Snälla tiden, sakta ner lite de här sista månaderna, okej?

Inga kommentarer: