2013-10-02

Upp och ner, ner och upp

Jag anser mig själv vara en ganska mild och sansad person (och tror att de flesta skulle hålla med). Men efter att Frank kom har känslorna verkligen gått bananas. Ibland är jag strålande lycklig och allting är sådär underbart perfekt och mysigt som på film, men så händer det att jag plötsligt slänger Franks leksaker hårt i väggen för att avreagera mig av ilska. Det händer inte ofta, men det händer.

I dag, till exempel, efter ännu en dålig nattsömn, kinkade Frank och vägrade sova middag. Jag såg all odiskad disk, all otvättad tvätt, ostädade golv och min egen sorgliga spegelbild och plötsligt kändes allt bara så hopplöst tråkigt. Som att amning, matning, blöjbyten, disk och tvätt liksom bara avlöser varandra och så fort jag är klar är det bara att börja om. Blä. Men så kom Daniel hem! Jag fick en kram, hann äta, diska, dammsuga och torka golv och så kändes allt bättre och det blev en mysig kväll med familjen. Min fina familj!

I dag har vi skördat våra äpplen! De får ligga framme och vara fina ett tag, sen blir det nog en och annan äppelkaka eller kanske äppelmos. Vad brukar ni göra med äpplen? Hoppas att ni haft en fin dag!

Inga kommentarer: